06 53 24 52 53

Testimonials

Irisabella is goed in het regelen van zaken voor anderen. Ze neemt je graag werk uit handen. Een bezige bij, die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Als Irisabella aanwezig is, dan merk je dat. Letterlijk en figuurlijk. Ze heeft veel energie en zet dat graag om in hulp aan verschillende bedrijven. Ze is duidelijk en geeft aan wat ze wel kan en wil oppakken en wat niet.” Kortom: heb je bergen werk en snak je naar support? Irisabella kan je ontzorgen.

 

Frida Kraanen, eigenaar van Texelana


Er komt veel kijken bij de overname van een bedrijf! Wij zijn in 2017 met volle overgave in deze uitdaging gesprongen! De boekhouding was ook zeker een uitdaging! Irisabella heeft ons super geholpen bij de overgang naar Snelstart en zorgt dat onze boekhouding up to date is.

Irisabella is vakkundig, een doorzetter, alles moet tot in de puntjes goed zijn en denkt met je mee. Ze heeft ons veel werk en zorgen uit handen genomen, zodat wij ons op het echte ondernemen konden storten! 

 

Valerie Jongeneel, eigenaar van Puur zsa zsa zsu


Altijd een diepe zucht als ik moest denken aan mn boekhouding. Maar....daar was Irisabella. Wat fijn! Nu kan ik me focussen op mn eigen busines en wordt achter de schermen alles tot in de administratieve puntjes geregeld. Heerlijk! 

 

Sandra Koning, accountant en adviseur bij NBC Eelman en Partners

 

Als je een administratief probleem hebt waar je kop nog staart in ziet, leg het voor aan Irisabella. Ze lost lastige zaken op , zet alles op een rijtje en zorgt er voor dat je weer verder kunt. En in no-time!

 

Mariët Roeper, Natuurboerderij Plassendaal www.www.natuurboerderijplassendaal.nl


Woensdagavond 21.15. Een mailtje van Irisabella: “Vergeet je niet een afspraak met je verzekeringsagent te maken?”
Iemand die onze administratie bijhoudt, meedenkt en support geeft. Ons uitgangspunt was alleen de administratie, maar Irisabella doet veel meer. En dat is heel welkom.

Irisabella schept orde, pakt aan en bijt zich vast in vraagstukken en dat doet ze dan ook met een flinke dosis humor. Opeens is de boekhouding een stuk minder saai. Het is heel prettig te weten dat onze boekhouding bijgehouden wordt, betalingen op tijd worden gedaan en facturen op tijd de deur uitgaan.

Wij zijn heel blij met Irisabella en we willen haar zeker niet kwijt!

 

Brendalie Loef, Mood Adventures www.moodadventures.nl


Business support voor de volle 100 %. Irisabella: snel, accuraat met klip en klare adviezen. Super support voor onze leden- en financiele verenigingsadministratie.

 

Hugo de Groot, algemeen secretaris Collectief Praktiserende Dierenartsen www.cpd-online.nl


Heb je al een boekhouder? Ik heb er nu 1 gevonden, geweldig! Een wervelwind, maar echt heel goed en gezellig!' Ik had er 1, maar was niet tevreden. Met Irisabella een kennismakingsgesprek aangevraagd. De tijd vloog voorbij! Ze was meteen enthousiast over mijn winkeltje en dacht zelfs mee! Ze is zakelijk en pakt de koe meteen bij de horens maar bovenal is een afspraak altijd weer super gezellig! Als nieuwe ondernemer heb ik totaal geen kaas gegeten van het boekhouden, maar Irisabella zorgt dat de boekhoud- drempel steeds lager wordt!

 

Elly, Elmiezz www.facebook.com/Elmiezztexel


Na 32 jaar onderwijs heb ik t roer omgegooid en ben een winkeltje begonnen. Alles goed en wel maar van boekhouden had ik totaal geen kaas gegeten. Dus op zoek naar een boekhouder. De eerste gaf niet wat ik zocht. Ik wilde een boekhouder die met me mee wilde denken, enthousiast was en gekke dingen leuk vindt want mijn winkel is niet doorsnee. Bij Iris support heb ik dat gevonden. Rare gekke afwijkende vragen Irisabella zet graag haar tanden erin en geeft je ook de hand die ik nodig heb. Heel fijn is dat als je vragen hebt je altijd snel antwoord krijgt. En als laatste en ook niet geheel onbelangrijk het is ook nog gezellig waarbij je ziet dat boekhouden niet alleen maar stoffig is :-) Met 1woord. Dik tevreden (Oeps zijn er 2)

 

Vuivie Vintage https://www.facebook.com/VuivieVintage


Irisabella en ik hebben op hetzelfde moment een bedrijf opgestart. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Toen ik startte, moest er veel geregeld worden. De boekhouding. Rekeningen betalen, een urenverantwoording maken, belastingaangifte doen, regelgeving nalezen… Dit alles bleek voor mij steeds de sluitpost, na het helpen van de eerste klanten en zorgen voor mijn gezin met kleine kinderen. Ik heb Irisabella gebeld en gevraagd: ‘Wil jij het regelwerk voor mij doen?’ Ik krijg proactief advies: ‘Jord let hier op, Jord denk daar aan…’ En ik?…. Ik maak me druk om werk dat mij energie geeft en heb nog tijd voor mijn gezin ook.

 

Jord Kuiken, eigenaar van Negentien70

 

Voor Bij Jef zijn wij altijd op zoek naar mensen die onze passie delen, de grens opzoeken van hun eigen kunnen en een stap verder durven te zetten. Irisabella is een pitbull, ze bijt zich ergens in vast en laat niet meer los. Een heerlijk mens! 

 

Nadine Mögling, sommelier en gastvrouw bij sterrenrestaurant Bij Jef.


We hebben Irisabella leren kennen als een betrokken medewerkster met hart voor de zaak. Ze denkt mee op management-niveau en gaat als het nodig is door tot in de late uurtjes. Irisabella, we wensen je veel succes met je eigen bedrijf, de spirit heb je!

 

Marjet van der Vis, Keukencentrum Texel.


Irisabella is een prettige, serieuze en hardwerkende dame, die met hart en ziel voor je werkt. Ze kent zakelijk geen angsten en gaat ervoor. Omgaan met vertrouwelijke gegevens is haar toevertrouwd. Daarnaast is zij een heel fijn persoon om mee te werken. ‘Bella’ is in voor een grapje op zijn tijd en werkt hard. Na een klus blaast ze even uit en begint ze aan de volgende.

 


Astrid van der Vis, mede-directeur Omnyacc Van der Vis en Den Boer

Op weg naar 3 dagen met een nieuwe uitdaging! Dus overdag niet goed bereikbaar! Nieuwe dingen houdt je jong!Tot lat… https://t.co/HwWZH4IjKc

Volg mij op Twitter

Nieuws & Blog

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg en goed is dan om ook eens terug te kijken naar de afgelopen tijd. Een periode waarin ik zowel nieuwe klanten heb gekregen maar ook klanten ben verloren.

Lees verder

Contact

Irisabella Bakker
p/a Ruijslaan 90
1796 AZ, De Koog, Texel

Tel. +31 (0) 6 53 24 52 53
E-mail: