06 53 24 52 53

Wat kan ik voor je doen?

Problemen oplossen in boekhoudingen en administraties.

Korte metten maken met onregelmatigheden in je boekhouding en financiële administratie. Daar ben ik goed in. Hoe doe ik dat? Door tijdelijk mee te werken in je bedrijf, het systeem te doorgronden er samen met jou voor te zorgen dat je boekhouding en administratie geen zorgenpost meer zijn. Daar heb je jaren na mijn vertrek nog profijt van.

Helpen met opzetten van een eigen bedrijf.

Starten als ondernemer is soms verwarrend: je hebt, vooral als zzp’er, vaak minder nodig dan je denkt en tegelijkertijd moet je meer dingen regelen dan je dacht. Ik heb mijn eigen bedrijf opgestart en al veel mensen geholpen.

Je administratie en boekhouding doen.

Van over je schouder meekijken tijdens de btw-aangifte tot het voeren van je complete administratie. Je kunt me op allerlei manieren inzetten. Tijdelijk, of voor langere tijd.

Bedrijf verkopen of overdragen.

Of je nu een bedrijf koopt of verkoopt: ik ben tijdens het hele proces je tijdelijke partner. Regel gesprekken en ga met je mee. Verbind je met deskundigen, die ik in mijn netwerk heb en die jij nodig hebt. Zorg voor overzicht. Maak lijstjes. Samen werken we ze af. Totdat jij aangeeft: ‘Irisabella, het is gelukt! Bedankt voor alles.’

Zorgen dat je bereikbaar bent terwijl je niet bereikbaar bent.

Terwijl jij doet waar je energie van krijgt - of dat nu melken van koeien is of de sterren van de hemel koken in je restaurant - beantwoord ik je mail, neem de telefoon op en blus brandjes. Ook als je op vakantie bent. Daar krijg ik energie van.

Wat ik niet doe.

Dingen doen omdat mensen het altijd al zo deden en die geen resultaat opleveren. Het spijt me, maar dat doe ik niet. Ik wil niet alleen pleisters plakken, maar een probleem structureel oplossen. Dan is het vaak nodig om de zaken ook structureel anders áán te pakken.

Gratis bijgeleverd.

Mijn humor, authenticiteit en tomeloze energie.


Dit vinden anderen van mijTestimonials

Altijd een diepe zucht als ik moest denken aan mn boekhouding. Maar....daar was Irisabella. Wat fijn! Nu kan ik me focussen op mn eigen busines en wordt achter de schermen alles tot in de administratieve puntjes geregeld. Heerlijk!

Valerie Jongeneel, eigenaar van Puur zsa zsa zsu

Lees hier meer testimonialsOp weg naar 3 dagen met een nieuwe uitdaging! Dus overdag niet goed bereikbaar! Nieuwe dingen houdt je jong!Tot lat… https://t.co/HwWZH4IjKc

Volg mij op Twitter

Nieuws & Blog

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg en goed is dan om ook eens terug te kijken naar de afgelopen tijd. Een periode waarin ik zowel nieuwe klanten heb gekregen maar ook klanten ben verloren.

Lees verder

Contact

Irisabella Bakker
p/a Ruijslaan 90
1796 AZ, De Koog, Texel

Tel. +31 (0) 6 53 24 52 53
E-mail: