header-diensten
header-over
header-werkwijze

Reviews

Wat anderen zeggen

Get iT Clean

Voor ons nieuwe bedrijf waren we opzoek naar een nieuwe boekhoudster en kwamen we bij Irisabella terecht.
Ze heeft ons super goed geholpen met het opstarten van de nieuwe boekhouding zodat we dit nu eenvoudig en digitaal kunnen bijhouden.
Door de samenwerking heb ik weinig omkijken meer naar de boekhouding en bij vragen is ze altijd behulpzaam!

Marlon Zijm
www.getitclean.nl

Galerie en beeldentuin De Weezenplaats

Mijn echtgenote Hélène en ik hebben een beeldentuin & galerie waarin de door Hélène gemaakte bronzen beelden geëxposeerd worden en waar we veel bezoekers ontvangen. Ook hebben wij 2 mooie en luxe ingerichte vakantiewoningen in de verhuur. Voor mijn pensioen was ik accountant van mijn vak, dus snap ik op zich best wel hoe een administratie en cijfers werken. Alleen, hoe ga je dit organiseren? In februari jl. heb ik besloten om over te stappen naar (de combinatie van) SnelStart en Bookzo. Prima software en het neemt me inmiddels veel werk uit handen, doordat onderlinge koppelingen er voor zorgen dat zaken veel meer automatisch en efficiënter afgewerkt worden.

Via via maakte ik kennis met Irisabella. Hoe fantastisch kun je het treffen met iemand als Irisabella. Niet alleen heeft ze veel kennis en inzicht, maar ze denkt ook in oplossingen. Een probleem…..? Dat lossen we als volgt op ….. Irisabella is heel goed en flexibel bereikbaar, houdt van snel afwerken waar mogelijk en gaat net zo lang aan de gang totdat het allemaal weer klopt. Ik ben heel blij met de ondersteuning van deze topper!

Galerie en beeldentuin De Weezenplaats
Hélène Steenhof-Plasmans

www.mijnvakantiehuisoptexel.nl

Eva Crutzen

Als ik iets haat dan is het financien. Ik ben te chaotisch. Ik zing liever een lied. En toen was daar Irisabella. Zij schiep orde in de chaos. Op een hele fijne manier houdt ze alles netjes op orde en herinnert ze me aan dingen die ik moet doen. Ik kan haar iedereen aanraden!

Eva Crutzen
www.evacrutzen.nl

Tex-Lin Hygiëne Service

Ik ben zelf heel verheugd dat Irisabella inmiddels de administratie verzorgt, en  inricht, veel items komen tegenwoordig digitaal aan, zodat de administratie gewoon bij blijft, terwijl ik als ondernemer mijn tijd kan besteden aan de overige taken die nodig zijn voor een vlekkeloze dienstverlening. Dus kan Irisabella op afstand er voor zorgen dat de administratie toch dichtbij is! Het is een fijne samenwerking, die meer zicht geeft op de stand van zaken!

Tex-Lin Hygiëne Service
Jacco Vinke

www.tex-lin.nl

NBC Eelman & Partners

Irisabella is goed in het regelen van zaken voor anderen. Ze neemt je graag werk uit handen. Een bezige bij, die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Als Irisabella aanwezig is, dan merk je dat. Letterlijk en figuurlijk. Ze heeft veel energie en zet dat graag om in hulp aan verschillende bedrijven. Ze is duidelijk en geeft aan wat ze wel kan en wil oppakken en wat niet.” Kortom: heb je bergen werk en snak je naar support? Irisabella kan je ontzorgen.

Sandra Koning-Nijboer
www.nbceelman.nl 

Jord Kuiken

Irisabella en ik hebben op hetzelfde moment een bedrijf opgestart. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Toen ik startte, moest er veel geregeld worden. De boekhouding. Rekeningen betalen, een urenverantwoording maken, belastingaangifte doen, regelgeving nalezen… Ik heb Irisabella gebeld en gevraagd: ‘Wil jij de boekhouding voor mij doen?’ Ik krijg proactief advies: ‘Jord let hier op, Jord denk daar aan…’ En ik?…. Ik maak me druk om klanten en nieuwe projecten die mij energie geven.

Jord Kuiken
www.jordkuiken.nl 

Dee Blanche

“As a small business owner, with a number of clients and staff based overseas, my bookwork was in quite a state before I had taken Irisabella on board. I needed someone who could understand my frustrations, who could understand my industry and also advise me on how best to manage my growing business finances. It was a lot to take in, but Irisabella was a complete trooper about it, from the start. She understood how to tackle the beast, she did it was ease and in record time. I have recommended her to a few now, with complete confidence. The lady is like the superwoman of excel spreadsheets. Listen to her advice, and be sure to ask her for ‘botterkoek’.”

Melinda Dekker, DeeBlanche
www.deeblanche.com

Foto door: Winne Willems

Elmiezz

Heb je al een boekhouder? Ik heb er nu 1 gevonden, geweldig! Een wervelwind, maar echt heel goed en gezellig!' Ik had er 1, maar was niet tevreden. Met Irisabella een kennismakingsgesprek aangevraagd. De tijd vloog voorbij! Ze was meteen enthousiast over mijn winkeltje en dacht zelfs mee! Ze is zakelijk en pakt de koe meteen bij de horens maar bovenal is een afspraak altijd weer super gezellig! Als nieuwe ondernemer heb ik totaal geen kaas gegeten van het boekhouden, maar Irisabella zorgt dat de boekhoud- drempel steeds lager wordt!

Elly van den Berg- Wegerif
www.elmiezz.nl

Kate Hume

Irisabella is a wonderful addition to our team. Fast, knowledgeable AND personable.
She has reorganised our book keeping system in an efficient and understandable way.
We are very grateful to have found her!

Kate Hume
www.katehume.com

Puur Zsa Zsa Zsu

Altijd een diepe zucht als ik moest denken aan mn boekhouding. Maar....daar was Irisabella. Wat fijn! Nu kan ik me focussen op mn eigen busines en wordt achter de schermen alles tot in de administratieve puntjes geregeld. Heerlijk!

Valerie Jongeneel
www.puurzsazsazsu.nl

Texel Energie

Onze Coöperatie werkt al weer ruim 3 jaar samen met Irisabella. In die periode heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd in het op orde krijgen van onze financiële administratie. Wij hebben haar leren kennen als een zeer betrokken, nauwkeurig en enthousiaste ondersteuner. Daarnaast is zij ook nog heel plezierig in de omgang.

Leo Timmers- voorzitter Raad van Toezicht Texel Energie
www.texelenergie.nl

TOP (Texels Ondernemers Platform)

"Irisabella en ik zorgen ervoor dat een ondernemersvereniging met 900 leden en een begroting van ca. 350 duizend euro stabiel en betrouwbaar is. Dankzij het organisatorisch vermogen en de uitstekende administratieve kennis van Irisabella lukt dit nu al een aantal jaren meer dan uitstekend. Irisabella is meesterlijk in het scheppen van orde in -soms ogenschijnlijke- chaos, weet overzicht en vooral ook inzicht te creëren in financieel-administratieve processen. Irisabella heeft een uitgekiend professioneel dienstenpakket en ik kan haar van harte aanbevelen!"

Michel Gregoire de manager is van TOP (Texels Ondernemers Platform)
www.top-texel.nl 

Bries 20

Ine en ik zijn vorig jaar met Roos en Huub, en medewerkers van ons bedrijf in Laren,  Bries20 begonnen.

We werken met elkaar hard en ook de administratie moet dan ook goed geregeld zijn.

Daarom hebben wij Irisabella gevraagd de administratie van Bries20 bij te houden. Het inboeken en de betalingen lopen allemaal via Irisabella. Dat neemt een hoop werk uit handen achter de schermen. Wij zijn er zeer tevreden over hoe Irisabella onze boeken beheerd.

Cor Pandelaar
www.bries20.nl 

Texelana

Er komt veel kijken bij de overname van een bedrijf! Wij zijn in 2017 met volle overgave in deze uitdaging gesprongen! De boekhouding was ook zeker een uitdaging! Irisabella heeft ons super geholpen bij de overgang naar Snelstart en zorgt dat onze boekhouding up to date is. Irisabella is vakkundig, een doorzetter, alles moet tot in de puntjes goed zijn en denkt met je mee. Ze heeft ons veel werk en zorgen uit handen genomen, zodat wij ons op het echte ondernemen konden storten!

Frida Kraanen, eigenaar van Texelana
www.texelana.nl 

MPL Bouw

Sinds 3 jaar voor mezelf begonnen als Timmerman.

Heerlijk je eigen tijd en werk bepalen. Maar er komt wel wat bij zoals boekhouden en dat soort zaken. Dus iemand nodig die daar in support. Yolanda, mijn vrouw, zag op Facebook Iris business Support voorbijkomen Niet getwijfeld en meteen gebeld. Een afspraak gemaakt, en Irisabella heeft me wegwijs gemaakt in al die zaken die voor mij totaal onbekend waren.

Inmiddels heb ik veel van haar geleerd, en pak ik wat dingen zelf op. Lukt iets niet, een telefoontje en Irisabella staat voor je klaar. Fijn die korte lijntjes, alles tot in de puntjes geregeld!

Marcel Legierse
MPL Bouw