06 53 24 52 53

In het kader van 'Wat doe jij nou precies?' hierbij nog een voorbeeld:

Een beginnende ondernemer komt bij mij met de vraag: Ik zoek een boekhouder die met mij meedenkt! Waarmee ik kan sparren!....die me aan de hand neemt om zo een succesvolle ondernemer te worden!
Zo gezegd zo gedaan!
We hebben een goed boekhoudpakket aangeschaft bij www.snelstart.nl en zijn aan de slag gegaan.
Ik heb de klant de beginselen bijgebracht van het boekhouden en hij is aan het werk gegaan met zijn administratie. In het begin kwam ik wekelijks om het werk te controleren maar dat is allang niet meer nodig.
We hebben nu elk kwartaal overleg en kijken naar de cijfers en bespreken wat een volgende stap zou kunnen zijn om het bedrijf nog meer te laten groeien! Op deze manier ben ik niet meer bezig met het dagelijkse boekhoudwerk (behalve eens in de 3 maanden een controle) maar veel meer een meedenkende en adviserende schakel om zo een succesvolle onderneming te laten groeien!

Archief

Op weg naar 3 dagen met een nieuwe uitdaging! Dus overdag niet goed bereikbaar! Nieuwe dingen houdt je jong!Tot lat… https://t.co/HwWZH4IjKc

Volg mij op Twitter

Nieuws & Blog

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg en goed is dan om ook eens terug te kijken naar de afgelopen tijd. Een periode waarin ik zowel nieuwe klanten heb gekregen maar ook klanten ben verloren.

Lees verder

Contact

Irisabella Bakker
p/a Ruijslaan 90
1796 AZ, De Koog, Texel

Tel. +31 (0) 6 53 24 52 53
E-mail: