06 53 24 52 53

Het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg en goed is dan om ook eens terug te kijken naar de afgelopen tijd. Een periode waarin ik zowel nieuwe klanten heb gekregen maar ook klanten ben verloren. Dit doordat de opdracht afgerond was of vanwege een andere reden.

Maar zoals ik vaak tegen mijn eigen klanten zeg...'Je krijgt vanzelf de klanten die bij je passen!' En soms past het natuurlijk gewoon niet.
Dit kan meteen al zijn na het eerste gesprek of duidelijk worden in de loop van de tijd. Het contact wat je met je klant hebt moet gebaseerd zijn op Samenwerking en Vertrouwen.
Het is fijn om te merken dat de klanten die ik nu heb mij dit vertrouwen geven en we een vruchtbare samenwerking hebben!.

Zoals een oud Keniaans gezegde zegt: 'Wil je snel gaan...Ga alleen....Wil je ver komen....Ga dan samen!

Archief

Op weg naar 3 dagen met een nieuwe uitdaging! Dus overdag niet goed bereikbaar! Nieuwe dingen houdt je jong!Tot lat… https://t.co/HwWZH4IjKc

Volg mij op Twitter

Nieuws & Blog

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg en goed is dan om ook eens terug te kijken naar de afgelopen tijd. Een periode waarin ik zowel nieuwe klanten heb gekregen maar ook klanten ben verloren.

Lees verder

Contact

Irisabella Bakker
p/a Ruijslaan 90
1796 AZ, De Koog, Texel

Tel. +31 (0) 6 53 24 52 53
E-mail: